Port og Dørsenter har lang og bred kompetanse

En aktør å regne med, innen dører, porter , brann og sikkerhetsprodukter

GARASJEPORTER- INDUSTRILEDDPORTER- RULLEPORTER - RULLEGITTER - FOLDEPORTER - BRANNVERNPORTER - SKYVEPORTER - LASTERAMPER - VÆRHUS - STÅLDØRER - SPORTSBODER - BOMMER

Port og Dørsenter AS holder til i nye lokaler på Håland Industriområde , Vesthagen 10 på Bryne. Vi er her totalt 17 ansatte , med 8 service/monteringsbiler. Vi har lang erfaring i bransjen og setter fokus på deg som kunde.Vi har også egne avdelinger på Frakkagjerd og i Flekkefjord. Vi tilbyr alle typer garasjeporter, dører og automatikker. Vårt produktspekter spenner fra den enkle port til den mest eksklusive garasjeport på markedet, i tillegg til en rekke valgmuligheter for tilbehør og automatikk som er en selvfølge hos dagens garasjeporter. Trenger du tilpasning rundt åpninger, o.l  har vi også faglært snekker til å kunne gi deg en komplett løsning.

Vi er en kjent og stabil leverandør for industrien av alle typer industriportsystemer, som for eksempel duk- og hangarporter, hurtigporter, leddporter, rulleporter, kjøleporter og lastebrygger.
Vi leverer også ramper, rekkverk, metalltrapper og spiraltrapper. Vi kommer ut til deg for å ta mål og finne den beste portløsningen uten ekstra kostnad.Og selvfølgelig monterer vi porten for deg.
Ta kontakt med oss for en hyggelig prat

Åpningstider:

Hverdager: 07.00 - 16.00 - Torsdag: 07.00 - 18.00
Lørdag: Stengt 

Hos oss får du god service.
Vi har 24 timers vaktservice

Fast service avtale

Alt til privatmarkedet; fra den enkle vippeport til den mest eksklusive garasjeport.

Alt til industrien; fra leddheiseporter og rulleporter til duk- og hangarporter, og lastesystemer.
 

Litt av det vi har levert / montert

Port og Dør Senter AS

Vesthagen 10
4344 Bryne
tlf: 400 05 113
rune@hauck.no